SUB MODA-FAD 2011

El proper 6 de maig, a les 20 hores, l’estació de Diagonal (L3-L5) es transformarà en una passarel·la de moda amb la desfilada d’algunes de les creacions de diversos dissenyadors que han sigut seleccionats, premiats o que han col·laborat amb MODA-FAD, en els últims 15 anys.

L’exhibició tindrà lloc davant l’Espai Mercè Sala, situat al passadís de connexió entre els dos vestíbuls de la línia 5 de l’estació de Diagonal, que servirà de backstage dels models, i s’hi veuran creacions innovadores en un insòlit i original escenari creat per XNF Arquitectes, amb una destacada imatge gràfica del dissenyador Pablo Róvalo.

Concretament, els dissenyadors que participaran en aquesta desfilada seran:
Juan Vidal, Maria Escote, Josep Abril, El Delgado Buil, Krizia Robustella, Janiumes, Mikel Colas, Juan Avalos, Cati Serrà, Jordi Espino, Georgina Vendrell, Natalia Laperche, Alba Gracia + Joan Taltavull, Mercedes Fernández i David Cabra.

Tots ells presentaran algunes peces especials de la seva trajectòria professional, models que els han marcat sentimentalment, peces fetitxe de les quals no es poden separar o repeteixen en totes les seves col·leccions. Se’ls ha demanat que potenciïn l’optimisme amb els efectes visuals creats amb la barreja d’estampats: flors, ratlles, topos, quadres, ètnics, etc. amb una barreja de colors molt variada, des dels grocs als roses mare-selva, des del blanc, al fum o al negre.

T: Rocket Team vía FAD
Rocket Magazine Barcelona

picture-61

Journalist Editor in Chief and Founder of Rocket Magazine Barcelona Menswear Fashion since 2008

Be first to comment