MOBILE ART CHANEL

Art, Moda i Arquitectura es fusionen de la mà de Chanel, amb la creació d’un pavelló itinerant que pretén ser l’escenari de l’obra exclusiva de 15 artistes plàstics de renom d‘arreu del món , inspirada pels elements que van donar la identitat a la seva ja clàssica bossa de mà encoixinada.

L’anomenat contenidor de l’art contemporani, disenyat per l’arquitecte Zaha Hadid, es presenta com un edifici emblemàtic i únic pel seu caràcter mòbil i per tractar-se d’una rèplica futuritzada de la bossa ja icònica de la marca francesa (creada originàriament per Mademoiselle Chanel al 1955 i contínuament reinventada per Karl Lagerfeld), elaborada amb fibra de de vidre i materials reflectants i convertint-se en un espai per recòrrer a mode d’espiral on principi i final esdevenen un mateix punt.

L’espai útil de 6.000 metres quadrats, envoltat pel seu recorregut el.líptic disposarà de sala central, adreçada a convertir-se en àrea de descans i/o exhibicions complementàries. Els visitants disposaran a més de handset digital, amb música composta en col.laboració amb diferents artistes.

El recinte farà el seu recorregut fins el 2010 amb parada a Hong Kong, Tokio, Nova York, Los Angeles, Londres, Moscou i París. mobile_art_channel

Journalist Editor in Chief and Founder of Rocket Magazine Barcelona Menswear Fashion since 2008

Be first to comment