ANIMAC 2011

Un certamen consolidat dintre de les cites audiovisuals més importants del país Xina, país convidat per a l’Animac 2011.

L’Animac 2011, 15a Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya, es durà a terme a Lleida entre el 24 i el 27 de febrer. Un certamen organitzat per l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC) de l’Ajuntament de Lleida i que compta amb el suport de l’Institut Català d’Indústries Culturals (ICIC) de la Generalitat de Catalunya. L’Animac és una mostra d’animació no competitiva que es dirigeix a aquells artistes que utilitzen l’animació com a instrument d’expressió personal i que, amb el pas dels anys, ha consolidat el seu caràcter independent i artístic, transgredint i qüestionant els límits de la narrativa tradicional, buscant visionaris, treballs independents i arriscats que potenciïn i enriqueixin la capacitat expressiva del cinema.

L’animador Vuk Jevremovic, encarregat de realitzar el tallerd’animació de l’Animac 2011.

Jevremovic és un reconegut animador iugoslau, jurat de varis festivals internacionals de cinema i guanyador de varis premis per les seves animacions. Tres dels seus films, Panther, Tagebuch i Patience of Memory han estat nominats als Oscars.

Com cada any, l’Animac, la Mostra Internacional d’Animació de Catalunya, organitza un taller d’animació per a totes aquelles persones interessades en descobrir el món de l’Animació. El taller, l’organitza conjuntament amb l’Institut Municipal d’Educació i l’Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol.

Tindrà lloc del 24 al 27 de gener a la mateixa Escola d’Art Municipal Leandre Cristòfol i l’encarregat de portar-lo a terme serà en Vuk Jevremovic, animador bon coneixedor del festival. Durant el taller es crearà un curt que servirà de cortineta per obrir les diferents sessions de la mostra, que se celebrarà del 24 al 27 de febrer a La Llotja de Lleida.

Mes informació:
www.animac.cat

animac

Journalist Editor in Chief and Founder of Rocket Magazine Barcelona Menswear Fashion since 2008

Be first to comment